Despre noi

Platforma online Raftul cu versuri reprezintă un proiect independent, pus la dispoziție în mod public și creat de o mână de persoane care îl actualizează ori de câte ori găsesc timpul necesar pentru a documenta și publica versurile unor piese și melodii noi. Raftul cu versuri este, momentan, susținut din bugetul echipei de administratori, însă își propune ca în viitor să devină o platformă și o arhivă care să se susțină singură.

Platforma online Raftul cu versuri își propune să devină, de-a lungul timpului, una dintre cele mai mari arhive românești online de versuri muzicale, propunându-și ca în viitor să ofere și noutăți și informații din domeniu, dar și poezii și povești românești. Suntem la început, așa că este de așteptat ca designul și informațiile de pe această platformă să fie modificate după bunul plac al echipei de administratori.

Platforma online Raftul cu versuri este un proiect creat și întreținut de Raftul cu filme.

Ce facem?

Așa cum sugerează și numele proiectului, Raftul cu versuri își propune să devină una dintre cele mai mari arhive românești online de versuri muzicale. Ca administratori, ne propunem să publicăm un număr cât mai mare de versuri muzicale, dar și informații pentru fiecare piesă în parte. Tot ceea ce publicăm este foarte bine clasificat, având categorii pentru fiecare gen muzical, pentru fiecare artist, dar și pentru fiecare limbă în parte.

Care ne sunt planurile de viitor?

În funcție de modul în care va evolua platforma online Raftul cu versuri, ne dorim ca în viitor să ne lărgim orizonturile și să trecem de la o arhivă cu versuri muzicale la o arhivă cu poezii, povești și noutăți interesante.

Cum ne susținem?

Având în vedere că platforma online Raftul cu versuri reprezintă un proiect independent, toate costurile sunt susținute de către echipa de administratori care se ocupă de acest site, urmând ca pe viitor să reușim să creăm un mediu online care să se autosusțină prin publicitate și reclame.

PS: ne rezervăm dreptul de a modifica oricare din informațiile prezente în această pagină.